Herfstprogramma

Prachtige herfstkleuren, adembenemende uitzichten en eindeloos veel activiteiten voor het hele gezin. Een kop warme chocolademelk met slagroom in het Grand Café of van de nieuwe en sensationele trechterglijbaan Saltato racen. Wat gaat u het liefste doen?

Vakantieperiodes op Hof van Saksen


Herfstvakantie last minutes op Hof van Saksen - tot 20% korting

Een onvergetelijke herfstvakantie met de hele familie op Hof van Saksen. van 25 oktober tot 3 november 2019

Een greep uit de activiteiten:

  • Race van de nieuwe en sensationele trechterglijbaan Saltato;
  • Alle machinisten kunnen naar hartelust spelen in de Spoor Academie;
  • In de Bouw Academie is genoeg hout om de meest stoere hutten te bouwen;
  • Sla een balletje met het gezin bij de Family Adventure Golf;
  • Ontdek uw huidtype tijdens een huidanalyse door een expert van [ comfort zone ];
  • Laat u culinair verrassen in één van de restaurants;
  • Koks in de dop kunnen aan de slag in de Kook Academie;
  • Pijlsnel? Kom dan handboogschieten bij de vernieuwde Boogschietbaan
  • Kies de mooiste stoffen in de Mode Academie en maak de gaafste creaties;
  • Ontmoet leeftijdsgenoten in de nieuwe 10-er lodge;

L'alunno

(l’alunno; Italiaans voor de pupil, de leerling)

In l’alunno ziet u de leerlingen van de Hof van Saksen Academy aan het werk. Leerlingen die een interne horeca opleiding volgen op Hof van Saksen. Zij staan voor u klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Een avond met de lekkerste gerechten, geïnspireerd op de verschillende internationale achtergronden van de koks in opleiding. Dat wordt nog lastig kiezen. Laat het u aan niets ontbreken en geniet.

Van harte welkom bij l’alunno. Vernieuwend, veelzijdig, culinair, grenzeloos en ongedwongen.

Mocht het via de app niet lukken om een tafel te reserveren, neemt u dan a.u.b. contact op met onze Receptie door te bellen naar +31-(0)592 24 59 50. Wilt u na 16.30 uur voor vandaag een reservering maken, neemt u dan ook contact op met de Receptie of ga langs bij het restaurant.

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato

Indoorspeelparadijs Harrewar

Met ruim 1.000 m² is de Harrewar een waar speelparadijs. Klauteren in de klimrekken, van de glijbanen roetsjen en spelen in de ballenbak, het kan allemaal! Wie even bij wilt komen, kan bij de bar iets lekkers bestellen. Kies in oktober bijvoorbeeld voor een aardappel twister, een heerlijk aardappelsnack op een stokje.

Halloween in Al Fresco

In oktober staat Al Fresco in het teken van Halloween. Kom eten bij het self-service restaurant en geniet van griezelige gerechten.
Reserveer een tafel

Italiaans dineren

Op en top Italiaans genieten, dit kan bij Gusto. Vindt u het ook zo lastig om een keuze te maken? Onze kok maakt het u iets gemakkelijker. In de maand oktober serveren wij u een proeverij van verschillende voorgerechten.
Reserveer een tafel

Stevige maaltijd in Grand Café

Bij de donkere herfstdagen en regenachtig weer hoort een stevige maaltijd. In het Grand Café serveren wij u een geweldige stamppot van Charlotte aardappelen en pastinaak met huisgerookte zuurkool en worst. Een mooi glas bier of wijn maakt het compleet.
Reserveer een tafel

Even ontspannen

Wilt u even volledig ontspannen? Kies dan voor een van onze behandelingen. Heren kunnen tijdens de herfstvakantie extra voordelig genieten tijdens de Men’s Space Treatment. Deze zuiverende en frisse gezichtsbehandeling duurt 50 minuten en is speciaal gericht op de verzorging van de herenhuid. Voor 50 minuten betaalt u € 64,50 en voor 85 minuten € 89,50.

Aan kinderen is ook gedacht bij onze Spa & Wellness. Speciaal voor iedereen van 6 tot en met 16 jaar zijn er diverse behandelingen samengesteld voor zowel het gezicht als de handen, de voeten en het lichaam. De behandelingen zijn te boeken vanaf € 59,50 per persoon.
Meer informatieBekijk de brochure

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen