Herfstprogramma

Prachtige herfstkleuren, adembenemende uitzichten en eindeloos veel activiteiten voor het hele gezin. Een kop warme chocolademelk met slagroom in het vernieuwde Grand Café of van de nieuwe en sensationele trechterglijbaan Saltato racen. Wat gaat u het liefste doen?
Het programma voor 2019 is op dit moment nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten.

Vakantieperiodes op Hof van Saksen


Herfstvakantie

Ervaar de herfst op Hof van Saksen. van 25 oktober tot 3 november 2019

Een greep uit de activiteiten:

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie